NAŠA DJECA KREĆU S POMOĆNICIMA U NASTAVI U ŠKOLU

Udruga Sunce osigurat će i ove školske godine 2 stručno – komunikacijska posrednika u Osnovnim školama dr Franje Tuđmana u Brelima i Bariše Granića Meštra u Baškoj Vodi sukladno Odluci Ministarstvo znanosti i obrazovanja o dodjeli bespovratnih sredstava udrugama koje pružaju usluge pomoćnika u nastavi i stručno komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju za školsku godinu 2020./2021.
Ovom odlukom osigurano je financiranje preostalih pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u SVIM osnovnim i srednjim školama na području grada Makarske i makarskog primorja u nastupajućoj školskoj godini.
Navikli smo već da na našem području djelovanja nemamo poteškoća s osiguranjem pomoćnika u nastavi, ali lijepo je znati da će naša djeca krenuti u škole 7. rujna ravnopravno s ostalim učenicima.