ODRŽANA JE ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA “PRISTUPAČNA MAKARSKA 2”

 
Donosimo kratki pregled završne konferencije projekta „Pristupačna Makarska 2“:
 
𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐣𝐚 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐢𝐣𝐞𝐫𝐬𝐭𝐯𝐚 𝐢 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢 𝐬𝐦𝐣𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐳𝐚 𝐛𝐨𝐥𝐣𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐩𝐚𝐜̌𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐝𝐳̌𝐛𝐞𝐧𝐢 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 „𝐌𝐚𝐤𝐚𝐫𝐬𝐤𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐩𝐚𝐜̌𝐚𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐝❞♿️
 
Na završnoj konferenciji projekta “Pristupačna Makarska 2” koja je održana jučer u restoranu Vicenco, Olivia Ravlić Prodan ispred nositelja projekta Udruge Sunce predstavila je provedene aktivnosti i rezultate projekta. 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗷𝗮 𝗵𝗼𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗲𝗿𝘀𝘁𝘃𝗮 𝗶 𝗴𝗮𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗷𝗲, pod mentorstvom Lidije Vukadin Vranješ, analizirali su pristupačnost makarskih hotela i izradili smjernice za poboljšanje, koje su predstavile studentice Ana Pehar i Nina Matijašević.
 
Također je prikazan promidžbeni film kojeg su u potpunosti izradili studenti – “𝗠𝗮𝗸𝗮𝗿𝘀𝗸𝗮 𝗽𝗿𝗶𝘀𝘁𝘂𝗽𝗮𝗰̌𝗮𝗻 𝗴𝗿𝗮𝗱”, u kojem su sudjelovali olimpijac 𝗧𝗼𝗻𝗶 𝗩𝘂𝗷𝗰̌𝗶𝗰́ i student 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗼𝗱𝗹𝗼𝘃𝗶𝗰́ 𝗣𝘂𝗵𝗮𝗿𝗶𝗰́.
 
Zahvaljujemo agenciji 𝗧𝗶𝗽 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗲𝗺𝗲 na organizaciji nezaboravnog izleta na Biokovo za potrebe snimanja filma, 𝗝𝗨 𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗽𝗿𝗶𝗿𝗼𝗱𝗲 𝗕𝗶𝗼𝗸𝗼𝘃𝗼 koji su omogućili nesmetan boravak u Parku, 𝗺𝗮𝗸𝗮𝗿𝘀𝗸𝗶𝗺 𝗵𝗼𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗲𝗿𝗶𝗺𝗮 koji su pružili detaljan uvid u ponudu svojih hotela i sve potrebne informacije, te snimatelju Anti Bebiću koji je sve ideje uspio i vizualno realizirati.
 
Nadamo se da ćemo i kroz nadolazeću fazu “Pristupačne Makarske 3” nastaviti pridonositi izgradnji Grada Makarske kao 𝗱𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲 𝗸𝗼𝗷𝗮 𝗿𝗮𝘇𝘃𝗶𝗷𝗮 𝗶 𝗻𝗷𝗲𝗴𝘂𝗷𝗲 𝗽𝗿𝗶𝘀𝘁𝘂𝗽𝗮𝗰̌𝗻𝗶 𝘁𝘂𝗿𝗶𝘇𝗮𝗺.

Odgovori