SUNČANI U TROGIRU

Nakon dvije pandemijske godine članovi i volonteri naše Udruge druge svibanjske subote, 14. svibnja 2022. otišli su na izlet u Trogir, grad čije su mnoge znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a.
Trogir je posjetilo 40 članova udruge i 15 volontera koji su pomogli da 9 osoba u invalidskim kolicima doživi ovaj izlet u svim aspektima.

Nakon obilaska grada i ručka u TOMSovom buffetu Leptir, otišli smo na terapijsko jahanje u blizini Marine. Tu je dok punog izražaja došla pomoć volontera: obilazak mini zoološkog vrta, igrališta, jahanje uz stručne vodiče. 

Bilo je prekrasno napokon opušteno šetati i družiti se.
Vjerujemo da je ovaj izlet pomogao da se “stara ekipa” ponovno poveže jer su naši članovi i korisnici bili posebno izolirani u vrijeme opasnosti od pandemije. Zajednička iskustva najbolje povezuju.

Hvala prijateljima i volonterima iz #UdrugaTOMS na njihovoj gostoljubivosti zbog koje je naš izlet u Trogir bio još ljepši i ugodniji. #BuffetLeptirTrogir #TerapijskojahanjeUTITOMSTrogir #Hrvatskavolontira Fotografije: Ramona Tarćuki, Željka Mijačika, Ankica Glavičić, Dijana Krtalić

Odgovori